Ingrediente:
1/2 ceapă, 2 morcovi, 1 pătrunjel, 1 felie de țelină, 1/2 ardei gras, 1/2 varză mică, 1/4 conopidă, 3 cartofi, 1 mână de fasole verde, 1/2 conservă de roșii, 1 mână de orez, 1 lingură sare, 5 litri apă, verdeață, uleiPreparare:
Am curățat toate legumele și le-am spălat. Am avut conopida și ardeiul la congelator. Am tăiat toate legumele mărunt. Am călit morcovul, pătrunjelul, ceapa, țelina și ardeiul. Am adăugat apa, conopida, varza, fasolea și cartofii, dar și sarea. Am lăsat la fiert, iar când legumele au fost fierte, am adăugat orezul și roșiile. Când au fost toate fierte am gustat de sare, am adăugat borșul și verdeața.A fost delicioasă. Sper să vă placă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu