Deși nu a ieșit foarte frumos, (ca majoritatea deserturilor mele) a fost delicios!
Ingrediente:
130 grame făină
1/2 linguriță sare
4 ouă
50 grame zăhăr
360 ml lapte
1 linguriță vanilie
500 grame fructe (în cazul meu 300 grame afine și 200 grame nectarine tăiate cuburi)
15 grame unt
2 linguri zahăr vanilat
Preparare:
Punem în blender făina, sare, ouă, zahăr, lapte și vanilie și îl pornim câteva secunde.
Într-o cratiță/tavă punem untul, adăugăm fructele și zahărul vanilat și le lăsăm 1-2 minute pentru a lăsa siropul.
Punem fructele într-o tavă măricică (așa trebuia s folosesc și eu).
Apoi turnăm compoziția de ou peste și dăm la cuptor pentru 30-35 minute la 200-220 grade.
Delicios!!!
Ma bucur ca ti-a placut ;)
RăspundețiȘtergere