miercuri, 12 iunie 2013

Salată de cartofi cu verdeață și pește

Îmi place salata de cartofi. Se face repede, e hrănitoare, se pot folosi tot felul de ingrediente, și în plus e foarte delicioasă. Aceasta o fac când sunt în pană de idei și mă grăbesc.

Ingrediente:

1 kg cartofi
3 roșii
1 legătură ceapă verde
1 legătură mărar
1 legătură ridichi
1 conservă pește (am folosit macrou în ulei)
sare, piper, ulei, oțet.

Preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se scurg, se curăță de coajă și mai apoi se taie felii.
Se pun într-un vas mare (iese multă salată). Deasupra se pun roșiile și ridichile tăiate felii, ceapa și mărarul tăiate mărunt, peștele rupt în bucăți. Se pune și uleiul din conservă. Apoi punem puțin oțet, sare, piper, și dacă mai considerăm că e nevoie, mai punem ulei.
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu