miercuri, 2 aprilie 2014

Provocare - curățenia de primăvară

Luna trecută am primit o provocare pentru o casa mai curata. Am descoperit din întâmplare acest site și am rămas uimită ce poate face o minte luminată.
Luna trecută am participat la acestă provocare, iar luna aceasta m-am hotărât să împărtășesc totul cu voi. M-am apucat de făcut planuri și liste, iar apoi m-am pus pe treabă.
Am preluat ideea de acolo și sper să nu mă judece nimeni pentru asta.
Mi-am trasat niște obiective și apoi am încercat să le duc la bun sfârșit. La final am reușit să am locuri mult mai curate și aranjate.
 Sunt multe lucruri de făcut, mai ales că am trei copii mici care nu mă pot ajuta, unul dintre ei are doar două luni, deci nici nu intră în discuție, iar ceilalți îmi dau și mai mult de lucru la încercarea mea de a menține totul pe linia de plutire. Soțul mă ajută, așa că nu mă pot plânge.

Luna aceasta, pentru ca sunt și Paștile, am spus să mă pun pe treabă și să fac curățenie de primăvară.
Mi-am făcut o listă cu ce am de făcut:
  1.  De făcut lista cu produse necesare
  2. Curățat un dulap de haine
  3. Aspirat sub mobilă
  4. Curățat aragazul
  5. Spălat geamuri
  6. Spălat ușile
  7. Curățat sertarele
  8. Aspirat saltelele
  9. Curățat dulapul din bucătărie
  10. Spălat faianța din bucătărie
 O să fie o grămadă  de poze cu locurile murdare de la mine din casă și nu numai, dar m-am decis că a venit momentul să nu mă mai rușinez cu lucrurile mele și cu ceea ce sunt și să fac ceva în privința acesta.
Mai sunt doar două săptămâni jumate până la Paști și vreau să strălucească totul până atunci, așa că pornesc la treabă. E cineva alături de mine?

2 comentarii:

  1. Si din cate inteleg ai si curte , deci si aceasta tre' sa fie luna .
    Spor la treaba Ioana si sa-ti traiasca micutii , sa creasca mari sa te poata ajuta si ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc, Diana! Norocul meu e ca desi e mare, curtea e doar cu iarba si nu am mare lucru la ea. In plus, de asta se ocupa sotul.

    RăspundețiȘtergere