luni, 15 aprilie 2013

Tocăniță de ciuperci

Vă amintiți Tocănița de pui cu mămăligă? Ei bine, aceasta e varianta de post. Cu ciuperci în loc de pui. Noi am încercat și cu orez. E la fel de delicioasă.

Ingrediente:

1 ceapă
1 morcov
1 ardei
1 conservă de ciuperci
sare, piper, ulei, 1 lingura făina.

Preparare:

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoare, iar ardeiul se taie felii.
Se călește ceapa în puțin ulei,
Se adaugă morcovul și ardeiul

Apoi se pun ciupercile.

Se pune un pahar de apă, sare, piper și se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.
Se face o îngroșală din făină și puțină apă

Se toarnă peste tocăniță și se mai lasă puțin la fiert până se îngroașă.
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu